|
|
En dan is het makkelijk, namelijk: Meng alles door elkaar en dan even doorkneden. Het moet een dikke, korrelige puree worden. Serveer het in een kom en leg er wat vers warm brood naast.
|
|
Ontvel de tomaten en snij deze in kleine dobbelstenen. Hak de uien fijn en breek de rozemarijn in kleine stukjes Breek de feta in kleine stukjes. Snij de munt en de peterselie in kleine stukjes Meng nu alle ingrediënten door elkaar, behalve de Turkse pepers. Snij nu een T-vorm in de lange puntvormige paprika’s en vul deze met het mengsel. De peperkebab is nu klaar om bereid te worden. Het lekkerst smaakt de peperkebab wanneer deze geroosterd wordt boven een houtskoolvuurtje (bij voorkeur in de wijngaard bij het vallen van de avond, maar ook zonder dat blijft het goed smaken).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heeft u geen zin heeft in het handwerk, dan kan een keukenmachine ook het kneed- en maalwerk voor u doen.
|
|